Op het gebied van schoonmaakproducten leveren wij twee soorten artikelen. Allereerst bestaat ons assortiment uit zeemleer in verschillende afmetingen en kwaliteit. Het zeemleer is duurzaam en zeer geschikt voor het drogen van gladde oppervlaktes in het huishouden. Het zeemleer wordt ook veelvuldig toegepast bij het drogen van auto's en motoren na het wassen. Door de zachte en absorberende structuur van het zeemleer laat het geen strepen of krassen bij het drogen. Daarnaast leveren wij ook raamsponzen die zeer geschikt zijn bij het verwijderen van condens aan de binnenzijdes van autoruiten. Deze artikelen kunnen wij in de meeste gevallen direct uit voorraad leveren.

 
 
 

Het zeemleer kan op verschillende wijzes geleverd worden. Zo kan het product blanco geleverd worden, zodat u het zelf van uw eigen logo kunt voorzien. Mocht u daarvoor niet de capaciteit hebben in uw eigen productie, kunnen wij dit ook voor u aanbrengen. Daarnaast beschikken wij ook over een aantal standaardlogo's die aangebracht kunnen worden op het zeemleer. In plaats van een logo kan er ook een hoeklabel aangebracht worden. Dit label wordt geniet aan één hoek van het zeemleer. Het zeemleer kan onverpakt of verpakt in een plastic omslag geleverd worden. Voor meer informatie over de verschillende leveringsmogelijkheden kunt u ten alle tijden, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

 
 
 

Samen met het logo of met het hoeklabel kan er een gebruiksinstructie worden afgedrukt.. Deze instructie bestaat uit een tekst waar er op gewezen wordt hoe het zeemleer het beste gebruikt kan worden. Tevens wordt er gewezen op hoe het zeemleer het beste gereinigd en gedroogd kan worden. Deze instructie kan in verschillende talen worden aangebracht. Dit kan van belang zijn als u het product in het buitenland op de markt wil brengen. Naast het feit dat wij beschikken over een grote voorraad van deze producten, hebben wij een uitgebreid en betrouwbaar leveranciersnetwerk opgebouwd zodat een constante aanvoer van schaaps- en lamshuiden voor zeemleer van hoge kwaliteit verzekerd is.

 
 
 

De zeem werkt het beste als deze vochtig is. Dit komt tevens ten goede aan de zachtheid van de zeem. Het beste kunt u de zeem voor gebruik onderdompelen in schoon water en dan uitwringen.

Het schoonmaken van de zeemlap geschiedt door deze in lauwwarm water te spoelen met een milde zeep, of een mild reinigingsmiddel. Knijp het te veel aan water uit, of gebruik een wringer. Ontvouw de zeem en hang deze op in een ruimte waar geen zonlicht op de zeem valt, of waar veel hitte is.

Mits bovenstaande tips toegepast worden, zal de zeem een lange levensduur hebben.